Победительница "Модель XL" Наталья Петрик: о победе и грядущих планах (ЭКСКЛЮЗИВ)

23

4,7
5
1


Участница буквально вырвала победу у конкуренток в последнем конкурсе — дефиле участниц "Модель XL" на показе новой коллекции Андре Тана в рамках Ukrainian Fashion Week вместе со звездами украинского шоу-бизнеса Олей Поляковой, Лесей Никитюк и топ-моделями мирового уровня. И о том, какие эмоции были у Натальи Петрик, и что она планирует делать в ближайшем будущем, мы спросили у новоиспеченной победительницы. Так как девушка в жизни говорит на украинском языке, с удовольствием публикуем ответы без перевода. 

наталья петрик победительница модель хл

  • Какой была ваша первая мысль после того, как объявили победительницу проекта?

Я побачила щасливі очі своїх батьків і зрозуміла, що все, через що я пройшла, було недаремно. І одночасно відчула на собі відповідальність перед експертами, які доклали максимум зусиль для того, щоб дати нам поштовх в модельному бізнесі. Відповідальність перед всіма людьми, які слідкували за моїм розвитком на проекті, для кого я змогла стати прикладом.

  • У вас есть дальнейшая стратегия продвижения в моделинге после победы: возможно, назовете следующие шаги?

Після завершення зйомок досить важко відразу зорієнтуватися, в який бік рухатись, оскільки на проекті нам допомагали експерти і підказували, що в пріоритеті, на що звернути увагу. А тут, коли опиняєшся в реальній конкуренції, яка набагато сильніша, ніж на проекті, то звісно стає складніше. Але я звикла ставити собі великі цілі, тому незважаючи ні на що, буду продовжувати працювати над собою і розвиватися у цій сфері. Нещодавно відбулася зйомка для лінійки парфумів від Наталки Карпи, контракт з якою, я виборола на проекті, також відбулася довгоочікувана зйомка обкладинки Elle в Парижі. Я не стою на місці та постійно відвідую кастинги, щоб те, чому навчилася на проекті не зникло із мого життя.

  • Как вы считаете, какие личностные качества помогли вам победить в проекте?

Перш за все, це вміння чути критику та вміти швидко змінюватися. А ще я намагалася завжди зробити більше, ніж було поставлення на завданні, і експерти оцінили моє бажання до перемоги.

  • Назовите 3 главных правила успеха модели plus-size, чтобы быть востребованной.

Дуже важливо бути впевненою у собі та вміти презентувати себе публіці. Звісно, пишним жінкам потрібно дуже ретельно та багато працювати над собою, своїми формами, волоссям, шкірою… В моделях завжди цінують вміння працювати в команді з абсолютно різними людьми, а вміння швидко змінюватися та налаштовуватися під різні емоцію стане лише бонусом до ваших навичок.

модель хл наталья петрик

  • С кем из украинских и мировых дизайнеров хотели бы посотрудничать?

Мені завжди подобаються люди з маленьким шаленством в очах, які люблять те, що роблять. Для мене неважливо, чи це вже відомий дизайнер чи ні. Мені приємно підтримувати саме українські бренди, в них є величезний потенціал і зараз вони впевнено виходять на новий рівень. Але я також хотіла отримати досвід роботи і зі світовими будинками моди.

  • Где ищите вдохновение и мотивацию, когда все идет не так, как хочется?

Натхнення потрібно не лише шукати, але й створювати. У такі моменти, коли нічого не хочеться, я можу взяти повітряні кульки, надути їх, і гуляючи, роздавати перехожим. Після шаленої кількості посмішок, які я бачу на обличчях людей, натхнення обов’язково прийде.

  • Какие советы можете дать девушкам с нестандартными параметрами?

Запам’ятайте, усі комплекси в нашій голові. Любіть себе такими, якими ви є. Коли пройде 20 років, ви переглянете свої теперішні фото, зрозумієте що ви були прекрасні. І взагалі всі "стандарти" — це дуже короткострокові тенденції, що постійно змінюються.

наталья петрик победительница модель хл

Мы присоединяемся к многочисленным поздравлениям Натальи Петрик и с удовольствием следим за ее успехами.

Читать также
Анна Жижа: о первых заработанных деньгах, мотивации и любопытстве — советы будущим профессионалам

А все выпуски проекта "Модель XL" онлайн вы можете посмотреть по ссылке.

Фото: пресс-служба

Let’s block ads! (Why?)