Проверенно лично! Ольга Фреймут дала 9 советов, как построить успешную карьеру

16

Успешная телеведущая Ольга Фреймут никогда не скрывала, что главный секрет ее успешной карьеры — постоянная работа с минимальным отдыхом. Также знаменитость пытается прищепить любовь к трудолюбию ученицам Школы леди в проекте «Від пацанки до панянки»


551

Напомним, что Ольга Фреймут воспитывает своих детей так, чтобы они всего в жизни добивались сами. Так Злата решила принять участие в кастинге сериала «Школа» 2 сезон

Ольга Фреймут

9 правил, как сделать успешную карьеру, от Ольги Фреймут

Правило 1. Обязательно выбирайте компанию своей мечты

Навіть якщо це дуже важлива компанія, з дуже гучним іменем – все одно ідіть туди. Колись в Англії я проходила стажування на ВВС. Нехай мені там не платили, нехай ніхтоне знав, як мене звати. Але потім, зрештою, саме це стажування допомогло мені стати успішною в Україні.

читать такжеЧасник і цибуля — це шлях до самотності: Ольга Фреймут дала 8 советов женщинам

Правило 2. Выбирайте работу, а не зарплату

На початку кар’єри треба зробити свою репутацію, а вже потім, коли ви будете всезнаючим майстром у своїй справі, можна вимагати високу зарплатню.

Правило 3. Если вы переросли зарплату – требуйте большего

Поки ви не попросите, ніхто вам добровільно не підвищить ваш гонорар. А якщо ж вами не дорожать, тоді кажіть «до побачення» і йдіть туди, де за ваш рівень знань будуть платити. Утім, об’єктивно оцінюйте свої вміння.

Ольга Фреймут

Правило 4. Будьте в стороне от интриг

Навіть якщо ви дуже любите курити і обмовляти всіх – не обмовляйте, тримайтеся. Тому що потім усі почнуть дружити проти вас. І скажуть, що та Оля з Роздолу велика пліткарка, і вас звільнять, а вам цього не треба.

Правило 5. Дружите с нужными людьми

Потрапивши у колектив, дивіться, з ким найбільше рахуються, хто користується авторитетом. І не соромно в перші дні побути підлабузничком, це вам потім стане у пригоді.

читать такжеОльга Фреймут станет ведущей нового развлекательного ток-шоу “Оля”

Правило 6. Не бойтесь конфликта

Але не просто конфліктуйте, тому що у вас, вибачте, критичні дні або ви вже старенька жінка, і у вас клімакс. Якщо ви конфліктуєте, то обов’язково це робіть заради результату. Кричіть, висловлюйтеся, але добивайтеся цього.

Ольга Фреймут

Правило 7. Не засиживайтесь в декрете

Щонайбільше півроку, а далі просіть, щоб вам допомагали сидіти з дитиною. Адже якщо дуже довго сидіти в декреті, три роки чи там п’ять, то ви потім повернетеся і не впізнаєте своїх колег, а вони не впізнають вас. Вже всі будуть користуватися іншими парфумами і по-іншому поводитися. Ви вже не зможете з ними бути на одній хвилі.

Правило 8. Обращайтесь к своим коллегам на «Вы»

Коли ви звертаєтесь на «ти», вас легко кудись послати, і вам легко послати інших. А така формальність збереже ваші стосунки у непоганому стані.

Правило 9. Не делайте чужую работу.

Навіть коли на вас тиснуть, вас шантажують. Якщо вже дуже хочуть, щоб ви зробили за когось роботу, тоді просіть за це гроші.

читать также“Плохая девочка”: вредные советы от Ольги Фреймут

Также не пропустите: поклонники заподозрили Пэрис Хилтон в беременности.

Let’s block ads! (Why?)