Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше

5

Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше


Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті «Холостяк» Григорій Решетник підтримав українців та розповів, на що зараз потрібно направити всі свої сили та енергію.

Про це Григорій Решетник поміркував на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Решетник відзначив, що зараз немає правильних чи неправильних рішеннь, адже коли людина чинить чесно, то вона здатна бути щасливою й надихнути десятки інших. Він переконаний, що у будь-якій ситуації потрібно слідувати своїм цінностям.

«Сьогодні не має вірних рішень і правильної поведінки, є лише ВАШІ вчинки! І якщо ви чесні перед собою та віддані своїм цінностям, якщо ви допомагаєте тим, хто потребує цієї допомоги, якщо ви живите з Україною в серці — ви будете щасливими та зможете надихнути й підтримати інших», — зазначив Решетник.

До того ж Решетник зазначив, що зараз час, коли потрібно вдосконалювати свої навички, таланти та вміння. Адже так ми зможемо стати по справжньому незалежними.

«Сьогодні ми маємо відкривати в собі нові таланти, вдосконалювати навички, опановувати нові здібності та щодня ставати сильнішими та успішнішими. І тоді ми завжди разом будемо сильними та незалежними! Особисто я сповнений сил і натхнення, готовий до нових викликів і звершень! Вірте в світле майбутнє, не втрачайте надію та ніколи не опускайте руки», — підсумував Решетник.

Источник: newsyou.info