«Заради роботи готовий на багато що»: голий Ектор Хіменес-Браво розбурхав мережу

12

Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який раніше поділився рецептом сирних булочок, розбурхав мережу, опублікувавши в Інстаграм провокаційне фото. На ньому він позує голим, прикривши інтимне місце розрізаним кавуном.


Источник: showbiz.fakty.ua

Так Ектор проілюстрував розповідь про те, на що він готовий заради роботи. Він розповів, що може пожертвувати стосунками, змінити місце проживання і не боїться звільняти людей.

«Заради роботи готовий на багато що»: голий Ектор Хіменес-Браво розбурхав мережу

Але не міркування Ектора викликали обговорення в коментарях. Багато підписників були шоковані відвертістю телеведучого і вибухнули критичними коментарями.

«Зовсім з глузду з’їхав. Я була кращої думки про нього», «Все я відписався від цього кухаря, так, він крутий кухар є чому навчитися, але такі фотки закидати уже через чур, пока», «Це вже зайве», — обурюються фоловери.

Але є і такі шанувальники, які не побачили в сміливому фото «нічого такого».

«А я не можу зрозуміти, що не так в цьому фото? Все ж пристойно, нічого зайвого не видно. Багато людей не можуть дозволити свободу собі, тому їх дратує, що хтось інший посмів це зробити», «Ого … дуже красиво. Фігура у вас супер, молодець, дуже відверто», — пишуть під фото.

«Заради роботи готовий на багато що»: голий Ектор Хіменес-Браво розбурхав мережу

Раніше «ФАКТИ» повідомляли про те, що Мішель Андраде оголила груди в журналі Playboy. Для цього чоловічого журналу в образі спокусливої фехтувальниці знялася і співачка MARUV.

фото Instagram.com/hectorjimenezbravo

Источник: newsyou.info