Вілла Сміта порівняли з Меган Маркл

3

Вілла Сміта порівняли з Меган Маркл


Актору нагадали про наслідки нестримної поведінки.

Витівка Вілла Сміта на черговій церемонії вручення престижної кінопремії обговорюється протягом кількох днів. Актор вийшов на сцену і вдарив по обличчю ведучого Кріса Рока за невдалий жарт про зовнішній вигляд його дружини.

Пізніше зірка фільму «Король Річард» вибачився. Як виправдання він заявив, що не зміг впоратися з емоціями, коли його дружину образили в його присутності.

Проте телеведуча Мегін Келлі вважає, що вчинку Сміта немає виправдання, адже у цивілізованому суспільстві спірні ситуації треба вміти вирішувати без куркулів. Крім того, невміння стримувати емоції загрожує серйозними наслідками. Прикладом вона навела Меган Маркл, яка своїми скаргами на Букінгемський палац налаштувала багатьох проти королівської сім’ї.

Читайте також: Джим Керрі не пробачив Віллу Сміту витівку на «Оскарі»

«Я поставила б його в один ряд з Меган Маркл, її ниттям і скаргами про те, як важко бути принцесою. Ти, мабуть, входиш у трійку найвідоміших зірок світу! Хіба мені є справа до того, що хтось говорить про тебе щось неприємне чи як тобі важко терпіти шпильки?» – Цитує Келлі Express.Uk.

Источник: showdream.org