Як правильно прати подушки з пуховим наповнювачем у пральній машині

13

Як правильно прати подушки з пуховим наповнювачем у пральній машині


Зберігання подушки в чистоті допомагає продовжити її термін служби. Саме тому так важливо правильно за нею доглядати та регулярно прати. Якщо ви один з тих, хто вибрав подушку з пуховим наповнювачем, ми пропонуємо ознайомитися з низкою корисних порад, які допоможуть зберегти такий важливий для якісного сну предмет.

Насправді, прати подушки з пухом та пір’ям досить просто. Насамперед необхідно прочитати етикетку на подушці, щоб переконатися, що її можна помістити в пральну машину. Після цього слід ретельно оглянути чохол на предмет отворів. Якщо ви їх помітили, краще відразу зашити, щоб подушка не зіпсувалася під час прання.

Прати пухові подушки необхідно в делікатному режимі та не частіше ніж один раз на три місяці. Для якісного прання краще використовувати рідкі миючі засоби, тому що вони набагато легше вимиваються з волокон наповнювача. Щодо температури води, то вона не повинна перевищувати 40 градусів Цельсія.

Читайте також: П’ять речей, які доведеться викинути після прання у пральній машині

Щоб під час циклу віджиму пух і пір’я не збилися, можна розділити наповнювач подушки на три частини та помістити їх в окремі мішечки. Разом з ними в барабан пральної машини можна покласти спеціальні кульки для прання.

Источник: showdream.org