зірка “Доктора Стренджа” Зара Фітіан і її чоловік постали перед судом за розпещування неповнолітніх

5

зірка "Доктора Стренджа" Зара Фітіан і її чоловік постали перед судом за розпещування неповнолітніх


Зара нібито переконала молоду дівчину вчинити статевий акт з її чоловіком.

Колишня актриса “Доктора Стренджа” Зара Марке і її чоловік Віктор Марке в даний час знаходяться під судом за звинуваченнями в історичному жорстокому поводженні з дітьми, оскільки передбачувана жертва дає свідчення перед присяжними.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Дівчина, яка стверджує, що вона є жертвою сексуальних злочинів, скоєних актрисою «Доктора Стренджа» Зарою Марке і її чоловіком Віктором, говорила з присяжними на суді і стверджувала, що у неї не було іншого вибору, окрім як сказати «мою правду».

Звертаючись до присяжних, коли вона виступала на слуханні, жінка-обвинувач була помітно схвильована, коли говорила присяжним, що вона тільки що стала матір’ю і «ніколи не хотіла, щоб комусь ще довелося пройти через те, що, за її словами, вона зробила».

Передбачувана жертва говорить, що Марке, які обидва є спортивними тренерами з Ноттінгемшира, неодноразово торкалися до неї сексуально, коли вона була дитиною.

Суд дізнався, що передбачувані напади почалися, коли Зара Марке, відома в Голлівуді як Зара Фітіан, запитала її, чи не погодиться вона зіграти в гру «Зухвалі».

зірка "Доктора Стренджа" Зара Фітіан і її чоловік постали перед судом за розпещування неповнолітніх

Королівський суд Ноттінгема почув, як 36-річна Зара нібито переконала молоду дівчину вчинити статевий акт з Віктором Марке, після чого він зайнявся сексом з ними обома.

Потерпіла стверджувала, що не знала, як реагувати на те, що трапилося, і що це повторилося.

У записаному допиті в поліції вона сказала: “Я думаю, що вони побачили в мені вразливість і скористалися цим”.

Жінка також стверджувала, що секс-іграшки були представлені, але “це був етап”, коли вони зникли.

Через роки передбачувана жертва повідомила, що Зара Фітіан і Віктор Марке вступили з нею в статевий контакт.

Френсіс МакГрат, який представляє 59-річного Віктора Марке, припустив, що описаної сексуальної активності не було, і запитав обвинувача, приймає вона цей факт або заперечує.

Вона відповіла, що “це неправильна заява”, і зізналася, що ніколи б не виступила, якби не поліцейський, який стукає у двері її мами.

Вона сказала: “Я б ніколи не зробила доповідь. Я б померла зі своєю ганьбою”.

зірка "Доктора Стренджа" Зара Фітіан і її чоловік постали перед судом за розпещування неповнолітніх

Коли її запитали далі, вона додала: “Це був мій найглибший, найтемніший секрет. Я передбачала, що, якщо я кому-небудь розповім, моя сім’я зненавидить мене”.

Віктора Марке також звинувачують ще в чотирьох звинуваченнях в історичному непристойному нападі на другу дівчинку-підлітка.

Передбачувана жертва сказала поліцейським, що Віктор Марке, який був на багато років старший за неї, «торкався до неї і торкався до неї сексуально», коли їй було 16 років.

Читайте також: Исполнительница Зара рассказала о том, как беременной попала под обстрел

Він сказав офіцеру: “Я ніколи не робив нічого подібного”.

Суд триває.

Источник: showdream.org