Для мене це країна деградації: Слава Камінська висловилася про життя у Нідерландах

3

Екс-учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська після початку повномасштабної війни в Україні виїхала з дітьми до Нідерландів. Співачка оформила у західноєвропейській країні тимчасовий захист, але перебувати там їй зовсім не подобається.


Раніше Камінська скаржилася на те, що змушена жити у маленькому готельному номері з мамою, двома дітьми та собакою. Наразі співачка докладніше розповіла програмі «Зірковий шлях», чому для неї Нідерланди стали «країною деградації».

Для мене це країна деградації: Слава Камінська висловилася про життя у Нідерландах

 

«Мені тут робити нічого, я заради дітей тусуюся. Я сплю до обіду. Поїли, можна і поспати, поспали, можна і поїсти. На жаль, для мене це країна деградації. Можна розвиватися, можна вчити мову. Але поки я не визначилася з житлом, мені було складно», — зізналася співачка.

Після переїзду з готелю до квартири Камінська очікує позитивних змін: вона знайшла тренажерний зал біля будинку та планує вивчати нідерландську мову. При цьому естетика Нідерландів залишається для неї чужою: «Ніхто не хоче тут перебувати, нікому не подобається».

Співачка поскаржилася, що одним дзвінком тут не можна вирішити важливі питання, до чого вона звикла в Україні.

«У мене була температура 40,2, а швидка не приїхала. Лікуйтеся аспірином, парацетамолом. А у мене алергія на парацетамол. Тут складно з цим. Деякі антибіотики мені з України привозили, — каже вона. — Я думала, як би винайняти квартиру, дітей завезти та звалити нафіг. Поїхати до Києва, потусити, поспати у рідному ліжку. У мене діти зараз до школи пішли. Я хотіла, щоб ми тут зачепилися якось, і звалити до Києва. І я це зроблю».

Для мене це країна деградації: Слава Камінська висловилася про життя у Нідерландах

Діти Слави Камінської — Леон та Лаура Фото: https://www.instagram.com/slava_kaminska/

Самостійне життя без помічників та няні важко дається українській знаменитості.

«Я не жила так. Я працювала все життя, і в мене діти були з нянею. Це моя зона комфорту, яка відсутня зараз. Я за 7 років Леону попу не витерла. Не тому, що я хрінова мати. Я проводила з ними купу часу. Просто так склалися обставини. А тепер вчуся наново якимось речам, яким багато дівчат вчилися з народження дітей. Так, я жінка, але я артистка. Артистка-жінка — зовсім інша категорія», — вважає вона.

Найбільшим досягненням за час від’їзду Слава вважає, що навчилася заправляти машину. Готувати їжу Камінська поки що не пробує, оскільки готель надає їм триразове харчування від муніципалітету.

«Мене завжди за ручку водили, як дурну дурепу. А тут я за головну. Мені все доводиться робити, розмовляти з перекладачами. Але до всього звикаєш», — констатувала вона.

Співачка ще раз наголосила, як важко знайти житло у Нідерландах.

«У всій Європі важко знайти житло, але в Нідерландах особливо. Тому що тут не вистачає квартир місцевим, а що вже говорити про нас. Я попросила тимчасове укриття, у мене діти. З дітьми вони мене не виселять за законодавством, тому вони бояться [здавати]», — каже вона.

Источник: newsyou.info