Заплакані діти Катерини Бужинської попросили зупинити війну в Україні

7

Сама ж артистка звернулась до росіян.


Заплакані діти Катерини Бужинської попросили зупинити війну в Україні

Українська співачка Катерина Бужинська закликала негайно зупинити війну в Україні.

Артистка у своєму Instagram звернулась до росіян та попросила їх виходити на мітинги.

«Прокиньтеся! Не мовчіть! Сьомий день в Україні йде війна. Російська армія вбиває мирних жителів, бомбардує і знищує наші будинки і міста! Ллється кров… Це жахливий злочин! Російські матері зупиніть ваших синів! Не пускайте їх на війну в Україну! Вимагайте припинити це пекло! Ні війні! Україна переможе, хочете ви цього чи ні! Бог на нашому боці! Для нас це визвольна війна, за нашу землю і народ, а не «операція» як кажуть вам! Не будьте сліпі!», — звернулась до росіян співачка.

Також Бужинська показала, як тяжко переживають війну її діти. Вона опублікувала відео, на якому заплакані двійнята просять зупинити військові дії в Україні.

«Маленькі янголятка не мають знати, що таке війна! Вони не повинні ночувати у холодних підвалах та голодувати! Діти мають засинати під колискову, яку співає мама, а не під страшні вибухи агресора! Діти хочуть жити! Російська влада, кожна сльозинка наших дітей — на вашій совісті! Ви заплатите за все, що довелось пережили нам. Ми не забудемо цього ніколи!» — написала Катерина.

tsn.ua

Источник: newsyou.info