Дантес назвав справжню причину розлучення з Дорофєєвою

8

Дантес назвав справжню причину розлучення з Дорофєєвою


18 березня цього року багатьох шанувальників Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої спантеличила новина про їхнє розлучення, адже вони були одружені майже 7 років. Більше того, як виявилось, чоловік та жінка вже давно не жили разом, проте не наважувались про це зізнатися через війну.

У своєму інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” Володимир вирішив поділитися деталями цієї ситуації та назвати справжні причини роставання. Чоловік пояснив, що наразі дуже слушний час для того, щоб почати жити по-новому. Більше того, він наголосив на тому, що вони з Надією ще й досі підтримують дружні стосунки. Тому, сміло можна сказати, що розлучення пішло їм на користь.

Крім цього, 25 лютого Володимир був змушений покинути Київ і тільки зараз він повернувся в столицю. Чоловік розповів, що у місті все дуже сильно змінилося, насамперед мова йде не тільки про загальний вигляд та атмосферу, а й про людей. Навіть на КПП бажають гарної дороги та просять берегти себе. “Від цього з’являється певне відчуття безпеки”, – говорить Дантес.

Чоловік не перестає захоплюватись киянами, які попри війну все одно продовжують працювати та підіймати економіку України. Разом з Володимиром в столицю повернулася і його команда, тому співак теж активно приступив до роботи.

Володимир також розповів про ситуацію, яка наразі склалася у його рідному Харкові. У нього там задишилось багато знайомих та друзів, які зараз займаються волонтерством. У місто активно повертаються люди, проте, деякі з них все ж таки виїжджають назад, оскільки зараз знаходитись в Харкові ще доволі небезпечно.

Источник: newsyou.info