«Повернула собі своє життя». Ліндсі Лохан вийшла заміж

0

«Повернула собі своє життя». Ліндсі Лохан вийшла заміж


Американська актриса Ліндсі Лохан поділилася з шанувальниками в Instagram радісною новиною. Актриса вийшла заміж за свого коханого, арабського фінансиста Бадера Шамаса на інтимній церемонії – лише за декілька годин до святкування свого 36-річчя.

Представник актриси підтвердив це у коментарі для видання Page Six. «Я найщасливіша жінка у світі. Він знайшов мене і побачив, що я мрію про щастя та безтурботність. Я вражена, що він тепер мій чоловік, моє життя, все для мене. Кожна жінка повинна почуватися так щодня», — підписала кадр з чоловіком Лохан (зірка фільмів Погані дівчиська, Пастка для батьків та Крута Джорджія).

Акторка познайомилася з фінансистом із Кувейту, коли жила у Дубаї. Вони відсвяткували заручини ще в листопаді 2021. Бадер Шамас подарував Лохан розкішну обручку від Harry Winston.

Батько зірки, Майкл Лохан, розповів про обранця доньки. «Він — не голлівудська зірка, його фотографії не з’являються у пресі. Це була одна з головних проблем Ліндсі — журналісти вторгалися в її особисте життя і не переставали писати про неї, це було тяжко. Але вона з хлопцем, який не любить бути у центрі уваги. Вона перезапускає кар’єру, і в цей період поруч має бути хороша людина. Усі щасливі. Ліндсі повернула собі своє життя, коли зустріла його. Вона веде щасливе та здорове життя», — зазначив Майкл Лохан.

Источник: newsyou.info