Росія відповідальна за погроми у Бучі та інших українських містах – Боррель

4

Всі військові злочини рф будуть внесені до списку звірств, скоєних на європейській землі


Росія відповідальна за погроми у Бучі та інших українських містах – Боррель

РФ відповідальна за злочини у Бучі/Фото: Getty Images

Високий представник Євросоюзу Жозеп Боррель заявив, що росія є відповідальною за погроми в Бучі та інших українських містах. За його словами, всі військові злочини рф будуть внесені до списку звірств, скоєних на європейській землі.

Деталі

Боррель розповів, що звірства окупантів в Україні стали «істинним обличчям» війни, яку веде рф. Він зазначив, що всі винні будуть притягнуті до відповідальності.

Боррель сказав:

Європейський Союз найрішучішим чином засуджує повідомлення про звірства, здійснені російськими збройними силами у низці звільнених окупованих українських міст. картини великої кількості жертв серед цивільного населення, а також руйнування громадянської інфраструктури, що заходять на згадку, показують справжню особу жорстокої агресивної війни, яку росія веде проти України та її народу. Погроми у Бучі та інших українських містах будуть внесені до списку звірств, скоєних на європейській землі. Винні у військових злочинах та інших серйозних порушеннях, а також відповідальні чиновники та воєначальники будуть притягнуті до відповідальності. Європейський Союз підтримує всі заходи щодо забезпечення відповідальності за порушення прав людини та міжнародного гуманітарного права в Україні з боку збройних сил рф

Источник: newsyou.info