Якщо є мозок, його не промиєш, – Римма Зюбіна про колег-боягузів, які мовчать про війну

6

Якщо є мозок, його не промиєш, – Римма Зюбіна про колег-боягузів, які мовчать про війну


Українська актриса театру та кіно Римма Зюбіна, відома своїми ролями в «Люся Інтерн» та «Моя улюблена Страшко» розповіла про українських акторів в Росії, які не говорять про війну. Що сказала зірка – розповідаємо далі.

Зюбіна також вважає, що «скасування культури» росіян – це правильно. Про це вона повідомила у програмі «Зірковий шлях».

Римма Зюбіна про колег-боягузів, які живуть в Росії

За словами акторки, росіян зараз справедливо хейтять у світі. Адже «відповідальність є у кожного. Усі ходили на вибори чи не ходили, чи фільтрували. Ось зараз пізно вже, пізно батенька, ходити на мітинги».

А ось українці, які проживають у Росії зараз, здебільшого мовчать або говорять нісенітниці. Акторка впевнена, що вони відчувають страх та виражають слабкість: «Це страх, це розуміння і це малодушність, я б сказала. Або ти не маєш мізків, вони промиті. Але якщо є мозок, його не промиєш. Або ти думаєш про свою кар’єру. А де вони потрібні? В Америці ми нікому, взагалі нікому не потрібні. Треба знати мову, треба там жити, народитися, розуміти, що вони навіть жартують, це частина життя. Треба вчитися у тих кіношколах, у Голлівуді така багатотисячна армія безробітних акторів, що там нікого не чекають».

Сьогодні Зюбіна розірвала відносини з усіма, які раніше були колегами, а зараз підтримують війну. Вона сказала, що вже давно перестала грати в гру «Любов та дружба». Зірка наголосила, що вважає друзями Олесю Жураківську та Віталіну Біблів, вони є українськими акторками.

Источник: newsyou.info