Єфросініна відреагувала на скандал із приводу української мови

2

Єфросініна відреагувала на скандал із приводу української мови


Українська телеведуча Маша Єфросініна відреагувала на скандал із приводу української мови, який спалахнув після її зізнання у шоу “Взрослые девочки”. Зірка, яка заявила, що їй складно різко перейти на державну мову, хейт із цього приводу у свій бік пояснила тим, що він вигідний тим, хто хоче розколу нашого суспільства під час війни.

Про це вона сказала “Радіо НВ”. Єфросініна підкреслила, що як публічна персона, неодноразово стикалася з цькуванням і навчилася на нього реагувати. Але при цьому вважає, що цим скандалом намагалися використати її як публічну особу для додаткового розбрату народу.

Єфросініна відреагувала на скандал із приводу української мови

=

“Я поділяю страшний період цього цькування на два моменти. Комусь потрібно було, щоб люди так зреагували. Реакцію людей я поважаю. Тому що я згодна з вами, і це тема болюча. Комусь це було потрібно. Чи не є я на сьогоднішній день ідеальною моделлю для того, щоб російська пропаганда за мій рахунок показала, що вона виграє, чи не є я сьогодні ідеальним прикладом того, що російськомовну ведучу, яка ще в 2014 році кричала проти анексії Криму, що “Я кримчанка, мене ніхто не чіпає в цій країні”, можна сьогодні показати по всіх каналах, дивіться, як її розіп’яли, незважаючи на те, скільки вона робить? Чи не я є ідеальним абсолютно закидоном для того, щоб зробити мене цапом-відбувайлом у цій темі”, – заявила Єфросініна.

Зірка наголосила, що не збирається ставати послом мовного питання у нашій країні.

“Бо якісь хами, яких би я засудила у мирні часи, просто за образи та жахливі побажання мені та моїй родині, вирішили, що вони хочуть собі підписників награбасти, а можливо і якихось грошей заробити, бо б усе, що вони зробили, і все, що вони нам дали, натиснувши цю кнопку фас, призвело виключно до розколу всередині країни. Частиною якого я ніколи не була і не збираюся бути, тому що вони ніколи не перекреслять те, що я велика патріотка своєї країни”, – зазначила українка.

Єфросініна відреагувала на скандал із приводу української мови

“Мені вистачає здорового глузду, підтримки близьких і моєї команди, щоб зрозуміти, що собаки гавкають, караван йде. Тобто я абсолютно точно завжди дотримувалася принципу, що, якщо ти робиш все по совісті, якщо ти робиш все згідно своєї моралі і тобі самої у дзеркало на себе подивитися не соромно, всередині у тебе немає павутини і тих скелетів у шафі, які можуть тебе викрити як недостойну людину, тоді просто йди, хай воно собі летить, ти йдеш, ти робиш і точно знаєш, що ти робиш усе правильно “, – додала ведуча.

Источник: newsyou.info