Даша Квіткова похизувалась стрункою фігурою у стильній сукні

5

Даша Квіткова похизувалась стрункою фігурою у стильній сукні


Українська блогерка та переможниця “Холостяка” Даша Квіткова потішила фоловерів своєю стрункою фігурою. Нещодавно на її сторінці в Instagram з’явились світлини, на яких кохана Нікіти Добриніна позує в обтислій чорній сукні.

Відомо, що наразі Даша Квіткова перебуває в Польщі. Нещодавно блогерка влаштувала ефектну фотосесію, поділившись світлинами зі своїми фоловерами.

Перед камерою вона з’явилась у стильному вбранні. Даша Квіткова одягнула мінісукню чорного кольору, яка ідеально підкреслила її красиву фігуру. Ефектний образ жінка доповнила макіяжем та сонцезахисними окулярами.

На знімках дружина Нікіти Добриніна зображена в цікавій локації та екстравагантних позах. У дописі вона залишила смайлика у вигляді білого сердечка. Нові фото Даші Квіткової відразу сподобались юзерам.

У коментарях вони засипали жінку компліментами, оцінивши струнку фігуру блогерки. За словами фоловерів, переможниця “Холостяка” має ідеальний зовнішній вигляд.

Рік тому Даша Квіткова вперше стала мамою. Після пологів жінка активно зайнялася схудненням. Через короткий проміжок часу вона поділилась чудовими результатами. Наразі Даша Квіткова лише покращує свою фігуру, постійно займаючись спортом та дотримуючись здорового харчування.

Источник: newsyou.info