Ілону Гвоздьову розкритикували за відверті фото з відпочинку

0

Ілону Гвоздьову розкритикували за відверті фото з відпочинку


Не так давно популярна хореографиня Ілона Гвоздьова похизувалась новими світлинами, які опублікувала на сторінці в Instagram. Зірка відпочивала зі своїм чоловіком на природі. Під час відпочинку Ілона Гвоздьова зробила чимало кадрів.

Перед камерою вона постала у спокусливому купальнику зі стильним принтом. Хореографиня похизувалась стрункою фігурою, продемонструвавши красиві ніжки та плаский животик. Також жінка показала світлини, на яких позує в обіймах свого коханого.

У дописі Ілона Гвоздьова повідомила, що наразі потрібно насолоджуватись кожною хвилиною життя та не втрачати можливості подорожувати Україною. Також хореографиня додала, що ні в якому разі не забуває про війну. Вона старається більше часу проводити з рідними та матеріально допомагати ЗСУ.

Нові фото зірки українського шоу-бізнесу відразу прокоментували фоловери. Однак, вони залишили багато негативних слів, розкритикувавши Ілону Гвоздьову за відверті кадри з відпочинку.

На думку юзерів, наразі дуже недоречно публікувати такі світлини. Фоловери додали, що хореографиня продемонструвала свою неповагу до українських воїнів, які наразі перебувають на фронті та не мають часу на відпочинок.

 

 

Источник: newsyou.info