Даша Кацуріна розповіла, до якої країни емігрувала з дітьми

8

Даша Кацуріна розповіла, до якої країни емігрувала з дітьми


Співзасновниця ресторанів Китайський, Японський, Тайський та В’єтнамський Привіти Даша Кацуріна, якій після розлучення приписують роман із Володимиром Дантесом, повідомила, що наступний рік житиме на дві країни.

На сторінці в Instagram Кацуріна розповіла, що з дочкою Сашою та сином Іваном житиме у Варшаві. Рестораторка та дизайнерка зазначила, що її дочка піде до школи у Польщі, а вона навідуватиметься до України раз на місяць, оскільки її проєкти продовжать роботу.

«Місяць тому я вирішила жити наступний рік на дві країни. Польща та Україна. Чому Польща? Тому що найзручніше та найближче сполучення з києвом. Я планую кожен місяць бути в Україні. Тому що Саша йде до класної школи зі своїм товаришем, а ще тому що тут буде жити моя близька подруга. Тому що бюрократія европейська, але все значно скоріше ніж у Португалії чи Німеччині. Це приємно, коли відкриття базової картки у банку займає не два місяці, а всього годину. Ще тут дуже багато парків і є натуральне вино. Це було дуже важке рішення і пов‘язано воно на 98% з безпекою дітей. Я ніколи не бажала емігрувати. Усі мої проєкти продовжують працювати в Україні. Я дуже хочу додому, але зараз я намагаюся знаходити плюси і для себе. Це можливість для зросту, повторюю я собі кожен день, коли важко», — написала Даша.

Источник: newsyou.info