Лілія Ребрик емоційно заспівала разом з доньками для підняття бойового духу

5

Лілія Ребрик емоційно заспівала разом з доньками для підняття бойового духу


Телеведуча показала, як мотивує і надихає її в ці складні часи.

Відома українська телеведуча телеканалу “Україна” Лілія Ребрик захопила яскравим виконанням народної пісні “Ой у лузі червона калина” разом зі своїми дочками. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Лілія Ребрик захопила шикарним виконанням пісні “Ой у лузі червона калина”, яка стала вже своєрідним гімном українського протистояння російським окупантам. Разом з нею заспівали і дві її дочки.

Лілія Ребрик емоційно заспівала разом з доньками для підняття бойового духу

Телеведуча зазначила, що цей складний час тільки діти мотивують її посміхатися і надихають заспівати. Вона зізналася, що через війну не може жити звичайним життям, наприклад, послухати музику або подивитися фільм. Втім, вона зазначила, що вірить у швидку перемогу України.

“Сьогодні, кажуть, Благовіщення 🙏 … так хочеться хороших новин…

Читайте також: Лилия Ребрик поделилась трогательными фото младшей дочери Полины

А Хороші новини завжди поруч – це діти, які мотивують посміхатися, незважаючи на все (хоча іноді здається, що це неможливо), які можуть і заспівати тебе надихнути (хоча музику теж не можу слухати останнім часом ні в машині, ніде…). І кіно дивитися не можу… А казки дітям розповідаю. І вірю разом з ними… І мрію… І планую… А значить, життя триває… І перемога скоро! І світ… треба трохи почекати… і ми нашу славну Україну розвеселимо!!!”,- написала співачка.

Источник: showdream.org