Катя Осадча назвала Таїсію Повалій головною зрадницею України

0

Катя Осадча назвала Таїсію Повалій головною зрадницею України


Телеведуча також прокоментувала рішення Тодоренка та Лорак замовчувати геноцид українського народу.

Популярна телеведуча Катя Осадча виділила серед українських знаменитостей головних зрадників Батьківщини. Журналістка відзначила діячів культури, що замовчують війну в Україні, яку розв’язала Росія, а також підтримують путінський режим.

В інтерв’ю «КП в Україні» Осадча відзначила пропутінську артистку Таїсію Повалій, родом із Київської області. Попри війну в рідній країні та геноцид стосовно українського народу, співачка не просто продовжує мовчати про звірства РФ на території України, а й виступила у Кремлі на 9 травня.

«Таїсія Повалій узагалі в перших рядах. Їй я не писала, тому що писати людині, яка виступає в Кремлі на 9 травня, – це взагалі безглуздо. Це вже зрада найвищої якості. Навіть уявити не можу, що в голові у людини, яка чинить так?! Це злочин проти свого народу – на рівні злочинів, які вчиняє Росія. Не підтримати свій народ, не бути разом із ним – це, власне, й означає, що ти зробив вибір і не хочеш бути громадянином своєї країни», — сказала Катя Осадча.

Українська телеведуча відкрито висловлює свою позицію щодо зірок-«мовчунів» і вважає, що їх усіх потрібно позбавити українського громадянства. До таких артистів Катя Осадча також віднесла Ані Лорак та Регіну Тодоренко, які продовжують жити в країні-агресорі та відмовляються коментувати звірства, які російські війська роблять в Україні.

«Я дійсно вважаю, що за таке мовчання людей з українськими паспортами потрібно позбавити українського громадянства. Якщо публічні люди мовчать про те, що в Україні Росія розв’язала війну і вбиває українців, це означає, що вони підтримують російський режим. Тобто, ці люди підтримують війну. Тобто вони — не українці, вони не гідні бути українцями», — зазначила телеведуча.

Источник: newsyou.info