Камалія показала, що окупанти під Бучею зробили з її конем

5

Камалія показала, що окупанти під Бучею зробили з її конем


Співачка Камалія після визволення Бучі приїхала до стайні, де під час війни залишилися її коні. Частину тварин вдалося вивезти з окупації, а дехто не пережив навали росіян і був убитий. Кілька коней прихистили у себе у дворах місцеві люди, пошуки сімох тварин ще продовжуються.

Артистка на своїй сторінці в Instagram публікує страшні кадри вбитих коней, яких розстріляли рашисти. Їхні трупи знаходять на полях поблизу Бучі.

“Ще одного мого коня, Габілена, якого ми шукали, після розмінування околиць у Бучі, знайшли вбитим у полі, поруч із стайнею Кск Буча! Зелених тобі лук, мій малюк! Біжи по веселці! Пам’ять про тебе назавжди залишиться в моєму серці! Ніхто не забуде звірств, які зробили російські орки на нашій землі! Всі отримають за заслугами! Виродки, горіти вам у пеклі!”, – написала Камалія під фото з убитим конем.

Кілька днів тому Камалія показала відео з ще одним конем зі стайні в Бучі, якого також убили окупанти. Це був незвичайний кінь – один із найкращих скакунів в Україні, який подавав великі надії у кінному спорті. Його російські окупанти не залишили живими.

Читайте також: Камалія показала батька та брата, що вижили в Чернігові

“У мене немає слів…Найкращого коня в Україні Тоті-Серьйора розстріляли. Він подавав великі надії у кінному спорті. Він син легендарного Тотіласа – багаторазового олімпійського чемпіона”, – поділилася Камалія.

Источник: showdream.org