Екснаречена Кличка Панеттьєрі розповіла, як 7-річна донька запитує її про Путіна

1

Екснаречена Кличка Панеттьєрі розповіла, як 7-річна донька запитує її про Путіна


Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка, американська акторка Гайден Панеттьєрі поділилася, де зараз її донька та як артистка допомагає Україні.

Екснаречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі поділилася, що наразі її 7-річна донька Кая-Євдокія перебуває разом із нею за кордоном.

Нещодавно Панеттьєрі вперше зізналася, що мала алкогольну та наркотичну залежності, через що 2018 року прийняла непросте рішення відправити доньку до батька в Україну.

Та зараз акторка, яка пройшла серйозну терапію, надолужує час з Каєю-Євдокією.

“Нам пощастило, що ми можемо багато подорожувати. Вона щаслива дитина, відкрита величезному світу. І в неї більше любові, ніж у будь-кого, кого я коли-небудь зустрічала”, – сказала Панеттьєрі, пише People.

Також акторка присвятила себе добрій місії – у березні вона відкрила благодійний фонд Hoplon International, який займається збиранням коштів на підтримку України. Панеттьєрі зізналася, що для її 7-річної доньки війна в Україні – болісне питання:

“Те, з чим вона має справу і через що ми всі зараз проходимо щодо України, справді дуже важко. У мене була з нею розмова, і єдине запитання, яке в неї було: “Навіщо Путін це робить?” Це так несамовито”, – зізналася Гайден.

Вона поділилася, що постійно перебуває на зв’язку зі своїм екснареченим Володимиром Кличком, і зізналася, що кожна копійка з її фонду йде просто на передову в Україні:

“І Володимир, і я працюємо пліч-о-пліч. Він та Віталій Кличко на землі борються за свою країну. Щоразу, коли я чую його голос або отримую повідомлення від нього, це таке полегшення”, – зізналася акторка.

Источник: newsyou.info