Коп з “Одного разу під Полтавою” Олександр Теренчук висміяв окупантів

4

Коп з "Одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук висміяв окупантів


Олександр Теренчук викликав посмішку в українців.

Український актор, гуморист і ведучий Олександр Теренчук поділився своїм баченням російської армії. Він вирішив висміяти окупантів, чим викликав посмішки в українців.

Відповідний пост Олександр Теренчук розмістив у своєму акаунті в Instagram.

“Кастинг в армію РФ Відео та монтаж: @alexa_melni #гумор #славаукраїні #теренчук #всебудеукраїна”, – підписав відеоролик український актор.

Численні шанувальники українського гумориста і актора не змогли не відреагувати на відеоролик такого характеру. Українці не стали мовчати і вирішили написати відгуки під постом Олександра.

Читайте також: Андрій Бєдняков поглузував з російської пропаганди

“Істина, у них там вистачає людей у форматі 3Д, якщо розуму немає, можливо хоча б інстинкт самозбереження спрацює і вони додумаються більше сюди не йти!”, “Дядя Саша реалістично зіграно бо туди тільки таких і беруть”, “та там напевно всіх бомжів з Рашки зібрали і під солдатів замаскували”, “Ви – Чудовисько! Хоч і не хочеться, а посміхнешся”, “Саша ти молодець так тримати”, “слово долб*йоб , це тільки про рускіх дегенератів”, “Точно”, “Хтось днями із воюючих писав, що не варто так принижувати нашу армію, неначе вони воюють з якимись бомжами і дебілами. Писали, що були досить серйозні бої з професійними російськими офіцерами”, – пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коп з "Одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук висміяв окупантів

Источник: showdream.org