Білик розповіла, що робитиме з будинком, у якому місяць жили росіяни

2

Білик розповіла, що робитиме з будинком, у якому місяць жили росіяни


Виконавиця Ірина Білик зізналася, чи планує повертатися до свого будинку в Березівці на Київщині, де місяць жили російські загарбники.

Цим поділилася в інтерв’ю програмі «Ранок з Україною».

«Мені, можна сказати, пощастило — стіни стоять, але пробило дах і є 20 великих дірок. Зараз це ремонтують, вставляють скло. Звісно, це все відремонтують і я повернуся, коли мине небезпека в Києві й в Україні», — розповіла співачка.

Продавати оселю Білик не збирається. Їй подобається заміський будинок. Тож відремонтує його і поприбирає там, щоб нічого не нагадувало про окупантів.

«Це місце, де я тримаю свої валізи, готуюся до гастролей. В мене там хороші сусіди живуть. Все містечко намагається все прибрати зараз, відремонтувати. Я думаю, ми будемо там далі жити», — додала Білик.

Білик уперше показала, що російські окупанти зробили з її домівкою. Будинок артистки розташований у котеджному містечку в селі Березівка Бучанського району. Зірка із 6-річним сином виїхала звідти в перший день війни. Згодом дізналася, що російські загарбники майже місяць жили в її помешканні. Там робили, що хотіли — з’їли все, що бачили, плавали в басейні.

Источник: newsyou.info