Оля Полякова про наляканих дітей й чоловіка

3

Оля Полякова про наляканих дітей й чоловіка


Українська співачка Оля Полякова розповіла російському виданню про те, як живе під час війни. Вона

Відома українська співачка Оля Полякова дала інтерв’ю російському виданню «Настоящее время«, повідомляє 24 канал. Вона розповіла, яким стало її життя в часи війни.

Оля Полякова про чоловіка та дітей

Виконавиця розповіла, що перебуває у «відносній безпеці», хоч не назвала, куди саме виїхала. Вона поділилась, що чоловік Вадим залишився в Києві.

Я перебуваю зі своїми двома дітьми, мій чоловік залишився у Києві допомагати захищати нашу країну. І, звичайно ж, ми трошки в такому стані, що ми дуже хвилюємося за нашого тата, хоча ми з дітьми начебто знаходимося в безпеці, але дуже сильно хвилюємося за тих, хто залишився там,
– зізналась Оля Полякова.

Співачка додала, що три перших дні війни ще була в Києві. Через це її діти – 11-річна Аліса та 17-річна Маша лякаються гучних звуків: «Якщо чесно, ви знаєте, ми колись приїхали у тихе місце, діти досі шугають гучних звуків, якщо падає щось на підлогу, якщо хлопають десь двері, вони сіпаються, бо вони чули вибухи, ми в перші три дні війни були у Києві, і це дуже страшно».

«І я так розумію, що нам ще доведеться [похвилюватися], бо той стан, у якому я перебуваю, я розумію, що це таке затишшя перед бурею. Тобто нам ще доведеться розхльобувати ці неврози й те, що сталося з нами. Діти поки що тримаються, бо ми не вдома, нам довелося покинути свій будинок, нам довелося покинути все та поїхати в нікуди», – розповіла артистка.

Все, що ми робили до цього, все втратило сенс, тепер буде зовсім інше життя. А яка – ніхто не знає. І це насправді людям, які мають дітей, дуже страшно, бо ти не розумієш, що на тебе чекає в майбутньому. Чи є зараз у тебе професія? Кому тепер вона потрібна, ця професія? Що буде далі? Що буде з твоєю землею? Що буде з твоїм житлом? Чи зможеш ти колись повернутися додому? Чи куди буде повернутися?
– додала Оля Полякова.

Источник: newsyou.info