Брітні Спірс стане мамою у 3-й раз

2

Брітні Спірс стане мамою у 3-й раз


Дівчина знову стане мамою, через стільки років. Дізналася зовсім випадково про це після відпустки.

Стало відомо про те, що Брітні Спірс втретє стала мамою. Вона про це мріяла довгі роки, і ось, отримала довгоочікувані дві смужки на тесті.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там можна побачити різні публікації. Як з відпустки, так і домашні танці. Цю справу вона любить.

Цей раз публікація досить незвичайна, і шокуюча. Брітні Спірс повідомила про свою вагітність. Через багато років вона знову стане мамою. Батьком дитини став її 27-річний коханий, 27-річний Сем Асгарі.

“Я так схудла, щоб відправитися в подорож на Мауї, але потім знову набрала вагу. Я подумала: “Боже, що сталося з моїм животом?”Мій чоловік сказав:” Ні, ти вагітна їжею, дурочка”, – йдеться в повідомленні.

Після цього вона зробила тест на вагітність, і здогадки підтвердилися. Так як це досить пізня дитина, то проведе всю вагітність дівчина подалі від шанувальників і папараці, адже попередні два терміни для неї далися вкрай складно, і у неї була депресія.

“У мене буде дитина. Через 4 дні мій живіт ще збільшився. Він росте! Якщо там двоє, я можу просто втратити їх. Я, очевидно, не буду так часто виходити з дому через те, що папараці будуть заробляти на мені свої гроші, як вони, на жаль, вже робили”-продовжила пост Брітні Спірс.

Брітні Спірс стане мамою у 3-й раз

Читайте також: Брітні Спірс не має наміру платити своїй матері

Нагадаємо, що дівчина виховує вже двох синів-16-річного Шона і 15-річного Джеймса від попереднього шлюбу. Співачка завжди мріяла про третю дитину від нинішнього коханого, але так як вона була багато років під опікунством батька, не могла цього зробити. Він заборонив їй народжувати.

Источник: showdream.org