Надя Дорофєєва поділилася своєю «місією» заради перемоги України

4

Надя Дорофєєва поділилася своєю «місією» заради перемоги України


Надя Дорофєєва не перестає робити свою роботу.

Талановита та успішна співачка, улюблениця мільйонів українців Надя Дорофєєва поділилася цікавим постом у соцмережі. Вона розповіла, що продовжує боротися на своєму фронті заради перемоги України.

Відповідний пост Наді Дорофєєва оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Зараз кожен з нас, де б він не знаходився, повинен допомагати Україні наблизитися до перемоги – робити те, що вміє, боротися на своєму фронті. Наша головна мета – зібрати кошти для допомоги нашій країні та постраждалим українцям! Далі – перелік квітневих благодійних заходів, на яких я з гордістю долучуся до своїх колег», — підписала публікацію талановита українська співачка.

Крім цього, Надя Дорофєєва написала, коли і де буде виступати для того, щоб назбирати якомога більше грошей на допомогу Україні, так як знищено багато міст, а ЗСУ потребують амуніції.

«Візьму участь у благодійних матчах легендарного футбольного клубу @fcdynamokyiv з європейськими командами «Match for peace #StopWarInUkraine»: 12.04 – Польща. Варшава, 20.04 – Румунія. Бухарест 13.04 – Португалія. Лісабон – приєднаюсь до благодійної гала-вечері від @klitschkofoundation, де ми разом збиратимемо гроші на медикаменти та реанімаційне обладнання для українських дітей Співатиму для глядачів європейських благодійних концертів «Доброго вечора! Ми з України»: 22.04 – у Литві. Вільнюс, 23.04 – у Латвії. Рига та 24.04 – в Естонії. Таллінн 29.04 – Литва. Каунас – найбільша концертна локація Литви «Жальгіріс Арена» – виступатиму на Великому благодійному концерті на підтримку України Разом – переможемо!»,- поділилася українська співачка.

Источник: newsyou.info