16-річна донька Олі Фреймут Злата в не по роках розкутому вбранні збентежила новим образом

1

16-річна донька Олі Фреймут Злата в не по роках розкутому вбранні збентежила новим образом


Як пише Politeka.net, Оля Фреймут – відома українська телеведуча, яка не раз дивувала українців надмірною любов’ю до етикету та постійними моралями. При цьому дедалі частіше артистку тепер критикують за зухвалу поведінку і не по роках сміливі образи старшої дочки Злати.

Зазначимо, Злата Мітчелл, яку Ольга народила від британця Ніла, минулого року переїхала до Лос-Анджелеса, де здобуває освіту. Дівчина активно ділиться різними кадрами, хвалиться вечірками і спантеличує досить зухвалими вбраннями.

У червоному топіці вона навряд чи прикрила форми, а короткі джинсові шорти тільки надали образу зухвалості. За такий вигляд дівчинку вже не раз дуже критикували у мережі.

“Дуже прикро, що мою Злату обговорюють в інтернеті, навіть коли довкола війна, і нам особливо потрібно виявляти манери, стриманість та толерантність.

Поста, вираз обличчя, порівняння Злати зі мною – це дуже неправильно, тому що я – це я. Так, я дуже люблю етикет, я досить стримана. А Злата є Злата. Вона – окремий всесвіт. І я не хотіла б, щоб Злата зламала свою особистість”, – раніше підкреслила Ольга Фреймут.

Источник: newsyou.info