Роман Сасанчин вирішив опанувати нову професію

4

Роман Сасанчин вирішив опанувати нову професію


Переможець вокального проєкту “Голос країни” Роман Сасанчин став одруженою людиною та батьком у вельми ранньому віці. Втім, молода людина не побоявся відповідальності і одразу ж заявив на всю Україну, що зможе утримувати свою сім’ю, і зробить все можливе для їхнього щастя.

Після перемоги на шоу Роман отримав квартиру, яку активно намагається продати. Також він вмовив свою дружину Іванну почати вести особистий блог в соціальній мережі Instagram. І варто відмітити, не промахнувся з вибором діяльності для коханої, адже вона швидко набирає підписників.

Судячи з усього, Роман також вирішив примножити свої доходи за допомогою Instagram, пише Сенсація. Адже нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці відео-огляд косметики.

В нього це вийшло не гірше, ніж у дружини, тож цілком імовірно, що Іванна допомагала йому створити ролики.

Ще більш цікавим є той факт, що Роман взявся взагалі за цю роботу, адже огляд косметики може бути непростою справою для чоловіків.

Що ж відбувається з кар’єрою молодого артиста поки що незрозуміло. Звісно, він не покидає своєї мрії стати суперзіркою і активно працює над цим питанням.

Источник: newsyou.info