Єфросиніна розповіла, чому ненавидіти росіян це нормально

1

Єфросиніна розповіла, чому ненавидіти росіян це нормально


Маша Єфросиніна розповіла, чому росіяни всіх поколінь бажають смерті українцям.

42-річна зірка дала коментар Славі Дьоміну, який запитав телеведучу, чи правильно ненавидіти та проклинати жителів рф за їхню позицію щодо війни в Україні.

“Так. Тому що росіяни просякнуті природною рефлексією на українця як на другосортне, нікчемне, холуйське і щось нелюдське. Просочені з голови до п’ят як мінімум уже три, а то й чотири покоління, від прабабки до онука.

Все, що відбувається і зробила з ними пропаганда — це та сама хімічна зброя, яку вони розпорошували упродовж 30 років, і якою нас лякають чимось. Вони говорять рівно про себе, інакше іншого пояснення, чому нація в 140 млн не вийшла на вулиці, нічого не сказала в мережах, а тільки зригнула 20 ротами “міру мір”, “нет войне”… Інакше цю всю х**ню я пояснити не можу”, — висловилася Єфросиніна.

Крім того, телеведуча звернула увагу на негативну реакцію росіян щодо мирних переговорів рф з Україною, говорячи, що “вони готові їсти своїх дітей, якщо почнеться голод, але аби всіх українців винищити”.

Читайте також: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розійшлися після 5 років шлюбу

“Вони заслуговують не тільки на ненависть і прокльони. Вони заслуговують на перепрошивку мозку протягом ще 50 років і, бажано, примусовим способом”, — резюмувала телеведуча

Источник: showdream.org