MamaRika розсекретила свою вагу після пологів

4

Відома українська артистка MamaRika вирішила розсекретити свою вагу після пологів. Нещодавно жінка народила коханому чоловіку первістка. Виконавиця насолоджується статусом мами та не може натішитись крихітним сином.


MamaRika розсекретила свою вагу після пологів

Крім материнства MamaRika часто спілкується зі своїми фоловерами. Жінка ділиться враженнями від пологів та розповідає про самопочуття.

Найбільше фанів цікавить, на скільки кілограм після пологів їй вдалося схуднути. MamaRika не стала приховувати свою вагу, а, навпаки, із задоволенням її розсекретила.

В Instagram-stories новоспечена мама запостила світлину, на якій показала, скільки важить після пологів. Вага артистки становить 61,5 кілограм.

Однак, така цифра жінку не влаштовує. MamaRika планує схуднути на 6-7 кілограм та повернути колишню фігуру. Також, за словами співачки, до спорту вона повернеться ще не скоро.

При грудному вигодовуванні жінка старається дотримуватись спеціального харчування. В основному вона їсть гречку та сухарі.

Також MamaRika повідомила, що зовсім не переймається через неідеальну фігуру. Вона впевнена, що через деякий час обов’язково стане стрункою та матиме розкішний вигляд.

MamaRika розсекретила свою вагу після пологів

Источник: newsyou.info