“Бережу себе”: Олександр Положинський розповів, чому ще не вирушив воювати з окупантами

2

Положинський підписав контракт із ЗСУ ще до повномасштабного вторгнення рф


“Бережу себе”: Олександр Положинський розповів, чому ще не вирушив воювати з окупантами

Олександр Положинський пояснив, чому не рветься у бій з рашистами

Український музикант Олександр Положинський, який ще до повномасштабного вторгнення рф вступив до лав ЗСУ, розповів, чому не рветься в бій. Він пояснив, що береже себе як може.

Деталі

Положинський підписав контракт із ЗСУ ще до повномасштабного вторгнення. Він досі перебуває на навчаннях, тому що прагне отримати якнайкращі навички.

Музикант зазначив, що більшість товаришів по службі скаржаться, бо давно рвуться в бій, а досі перебувають на навчаннях. Він сказав:

Не брешу – я не рвуся. У мене все як у пісні: “Ти знаєш, що я починати цей бій не хотів. Але якщо треба – то мушу”. Буде відповідний наказ – піду в бій. А поки що, згідно з наказом, намагаюся стати кращим, щоб спокійніше та впевненіше почуватися в бою

Музикант наголосив, що вступив до ЗСУ, бо це його борг. Проте він не вступав до лав захисників, щоб загинути. Положинський підсумував:

І вже багато разів чув від колег: “Добре, що ти з нами!” І для мене це честь. А берегти себе я зможу рівно настільки, наскільки кожен поряд зі мною зможе берегти себе. Що з цього вийде – вирішить доля та покаже час. Особисто я планую жити довго, щасливо спостерігаючи, як світ змінюється на краще після нашої спільної перемоги добра над злом.

Источник: newsyou.info