Юлія Саніна повідомила, де перебуває, та звернулася до захисників України

13

Юлія Саніна повідомила, де перебуває, та звернулася до захисників України


Українська співачка Юлія Саніна у прямому ефірі марафону “Єдиних новин” повідомила, що разом зі своєю сім’єю залишається в Києві.

Фронтвумен “The Hardkiss” не здогадувалася, що російська агресія може досягти таких масштабів, проте, запевняє, що мала здогадки, що російське вторгнення на Донбас у 2014 році матиме продовження.

Зірка розповідає, що важко переживала перший тиждень війни. Їй було страшно і не хотілося навіть розмовляти. Проте, зараз співачка стала спокійнішою, адже, впевнена, що українська армія обов’язково вистоїть і прожене геть усіх окупантів з України.

В прямому ефірі Юлія Саніна зазначила, що вона разом з українськими зірками активно веде інформаційну боротьбу в соцмережах, а також, підтримує Збройні сили України фінансово.

“Пишаємося ЗСУ. Ви — наші янголи-охоронці. Вдячні безмежно. Хочеться говорити це у вічі. Будь ласка, бережіть себе, бережіть нашу Україну, бережіть нас, наших рідних” – звернулася до українських військових популярна співачка.

Завершуючи, Саніна підкреслила, що зараз українцям треба бути максимально згуртованими, адже, “міць у єдності”. А, от, ведучому співачка пообіцяла, що попереду у всіх концерти спільні перемоги.

Источник: newsyou.info