Трускавець — улюблений бальнеологічний курорт туристів багатьох країн

24

На курорті пропонується лікування та відпочинок в санаторіях, готелях і рекреаційних комплексах.
Головним фактором лікування хвороб нирок, шлунково-кишкового тракту, печінки, обміну речовин є мінеральні води Трускавця — «Нафтуся», «Марія», «Юзя» та інші.


Статус курорту Трускавець отримав в 1827 році. Це найбільший і найвідоміший бальнеологічний курорт Західної України. Він розташований на висоті 350м над рівнем моря у передгір’ї Східних Карпат, і оточений змішаними і хвойними лісами.

Комплекс санаторно-курортних установ регіону базується на різноманітності природних лікувальних ресурсів, тому відпочинок трускавець для кожного буде незабутнім.

У санаторіях Трускавця крім лікування до послуг відпочиваючих активний і пасивний відпочинок, розваги, і культурні заходи. У місті є куди сходити і що подивитися: 4 церкви, костел, 2 музеї, екскурсійні бюро, 5 розважальних центрів, SPA-центри, близько 50 кафе, барів, ресторанів, більше 60 магазинів, 3 торгові центри, ринок.

Курорт Трускавець знаходиться в 100 км від обласного центру — Львова. Пунктами транспортного сполучення для відпочинку в Трускавці є авто- і залізничний вокзали.

Курорт міжнародного значення, Трускавець, щорічно приймає на лікування і відпочинок сотні тисяч туристів.

Свою популярність як здравниця, Трускавець завоював завдяки безлічі джерел мінеральних вод, що мають різні лікувальні властивості.

Розташоване курортне місто в Західній частині України у Львівській області.

Місто лежить на гористій місцевості, що дозволяє його гостям милуватися гірськими пейзажами незвичайної краси, і дихати найчистішим гірським повітрям.

Курорт Трускавець славиться на весь світ своїми джерелами мінеральних вод.

Мінеральні води в Трускавці

Якщо ви все-таки запланували відпочинок в Трускавці, найкраще вибрати проживання в одному з санаторіїв або комфортабельних готелів.

Відпочинок та проживання в санаторії має безліч переваг.

По-перше, вам не доведеться готувати їжу самим і харчуватися в кафешках. Досвідчені і вмілі кухарі порадують вас смачними і корисними стравами здорової їжі. Харчування збалансоване і дуже різноманітне.

По-друге, санаторії оснащені процедурними кабінетами, в яких ви зможете пройти комплекс оздоровчих заходів. Комплекс таких заходів можна вибрати найрізноманітніший: масаж, озокерит, перлинні та інші ванни, безліч водних процедур, спа — процедури, фізіо — процедури і т.д. Готелі в свою чергу пропонують прекрасні номери з видами на мальовничі місця Трускавця, басейни, ігрові майданчики (теніс, боулінг, більярд і т.д.), диско — бари, караоке і т.д.

Курорт Трускавець також пропонує вам різноманітну розважальну програму.

Тут ви можете вибрати те, що більше вам до душі. Є можливість прогулянок у парку, катання на конях. Якщо ви любите більш активний і екстремальний відпочинок, вас напевно зацікавлять поїздки на поза шляховику і польоти на повітряній кулі, або прогулянка на гірських велосипедах. Для дітей є безліч ігрових майданчиків, басейнів, ігрових кімнат. Діткам також сподобається екскурсія в дельфінарій. Вона однозначно подарує їм величезну кількість позитивних емоцій і яскравих вражень. Можна також відвідати різні музеї, піти в кіно або театр, в місцевому ДК постійно проводяться концерти за участю різних зірок естради. Насолодитися стравами тутешньої кухні можна в ресторанах, кафе або піцеріях.

Відпочинок в Трускавці дуже затребуваний серед туристів в будь-який час року, особливо в літній сезон.

Красива природа Трускавця

Бажаючим рекомендуємо подбати про це заздалегідь і забронювати місце в санаторії або готелі.

Let’s block ads! (Why?)