Андрій Данилко розповів, куди поділася «мама» Вєрки Сердючки

3

Андрій Данилко розповів, куди поділася «мама» Вєрки Сердючки


Андрій Данилко попри небезпеку залишився в Києві, у квартирі на Хрещатику. Тоді як його подруга Інна Білоконь, котру знають як маму Вєрки Сердючки, поїхала в Полтаву. Там вона займається переселенцями – готує та селить у себе вдома.

48-річний Андрій Данилко – один з небагатьох зірок, які всі 50 днів війни були в Києві. Він нікуди не тікає «не тому, що такий сміливець», а тому, що у столиці почувається корисним. Артист з дня в день дає інтерв’ю, натомість Інна Білоконь опікується переселенцями.

Андрій Данилко про «маму» Вєрки Сердючки

54-річна Інна Білоконь, яка грає роль мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, поїхала в рідну Полтаву ще на початку війни. У своєму будинку та квартирі вона поселила людей з Харкова, а сама волонтерить на кухні.

Вона до себе в будинок узяла з Харкова біженців, і на квартиру взяла. Весь час вони якісь пироги печуть. Коли не зателефоную, вона весь час зайнята,
– розповів Андрій Данилко.

Важливо! Збройні Сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкції на Росію.

Источник: newsyou.info