“Холостяк“ Нікіта Добринін влаштував сюрприз на день народження сина

6

“Холостяк“ Нікіта Добринін влаштував сюрприз на день народження сина


У середу, 13 квітня, 9 місяців від дня народження свого єдиного сина відзначав український ведучий та екс-“Холостяк” Нікіта Добринін та переможниця романтичного проєкту, блогерка Даша Квіткова. Попри те, що артист зараз перебуває на службі в територіальній обороні, він зміг влаштувати сюрприз для своєї сім’ї, яка перебуває в безпеці на заході країни.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Даша опублікувала фотографії, показавши, як їх із сином привітав чоловік. Він надіслав їй розкішний букет білих тюльпанів, надувні кулі у вигляді золотих зірок та лева. Також Нікіта Добринін надіслав синові торт, на якому було зображення із королем звірів.

“Холостяк“ Нікіта Добринін влаштував сюрприз на день народження сина

“З любов’ю з Києва, поряд на відстані. Дзвінок у двері, а там кур’єр від коханого, який чекав, поки ми прокинемося, щоб привітати Лева. Найкращий тато”, – зазначила Даша Квіткова у публікації.

Нікіта Добринін в особистому мікроблозі опублікував фото з дружиною та підрослим сином і зворушливо написав:

Читайте також: Нікіта Добринін розповів, чи залишився він у лавах територіальної оборони Києва

“Тобі сьогодні 9 місяців і все, чого я хочу, щоб ніколи син не відчув біль війни. А лише усміхався і жив у мирній, сильній Україні. Сумую страшно і хочу скоріше обійняти своїх”.

Источник: showdream.org