“Війна породила нові звички”: Сергей Притула рассказал о донатах от украинцев

3

Известный волонтер, основатель Благотворительного Фонда и ведущий проектов Нового канала рассказал, когда и почему люди сбрасывают средства на помощь армии

"Війна породила нові звички": Сергей Притула рассказал о донатах от украинцев


tochka.net автор поделиться: Вчера, 20:40 Шоу-бизнес

"Війна породила нові звички": Сергей Притула рассказал о донатах от украинцев

Сергей Притула © facebook.com/serhiyprytula

Донаты на ВСУ за последние десять месяцев стали привычкой большинства украинцев. Этот факт подтверждает основатель Благотворительного Фонда и любимый ведущий зрителей Нового канала Сергей Притула.

Війна породила нові звички. Я це час від часу відстежую. Наприклад, є люди, які донатять нам на Фонд щоразу, коли вмикається сирена оповіщення повітряної небезпеки. Є люди, які донатять щоранку. Це відбувається на рівні: почистив зуби, попив каву, закинув донат, пішов на роботу. Сума неважлива! Головне, що люди вигадують собі такі речі, які стають звичками, – говорит Сергей Притула в YouTube-проекте “Розмова”.

Сергей Притула уверен, что после победы Украины в войне эта привычка никуда не денется!

Вона трансформується в інший напрямок. Людина, яка призвичаїлася до соціальної відповідальності в той чи інший спосіб, більше ніколи не буде байдужою до хоспісу, де живуть старенькі, до сиротинця, де мешкають діти різного віку, до хворих, до людей з онкологією. Ця людина ніколи не пройде повз громадську організацію, яка збиратиме гроші на реабілітацію чи соціалізацію дітей з аутизмом або з синдромом Дауна. Ті речі, які, на жаль, були дичиною в 90-ті чи нульові, й лише в останні десять років почали розвиватися, після війни нікуди не зникнуть. Я переконаний у цьому! Страшенно вірю, що українське суспільство залишиться в царині благодійності, соціальної відповідальності, меценатства, менторства на дуже топовому рівні. І ми ще будемо показувати іншим приклад!, – говорит волонтер.

Ранее Жан-Клод Ван Дамм примерил вышиванку и встретился с бойцами ВСУ.

Источник: glamurchik.tochka.net