Анна Неплях розповіла про розставання з хлопцем

3

Анна Неплях розповіла про розставання з хлопцем


На початку повномасштабної війни з Росією «Міс Україна Всесвіт-2021» Анна Неплях розлучилася з хлопцем — уродженцем Петербурга, який жив та працював на Кіпрі. В інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» 28-річна модель зізналася, що зараз для неї головне — однакові погляди на те, що відбувається в країні, і від росіян вона цього не чекає.

 «Зараз усі стосунки з чоловіками з Росії, навіть етнічного походження, неможливі для мене, — висловилася модель та процитувала початок поеми «Катерина» Тараса Шевченка. — «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями».

Також Неплях розповіла про якості, якими повинен володіти її новий обранець.

«Людина має бути твоїх поглядів, вона повинна любити свою країну так, як ти її любиш. Я дуже пишаюся своїми друзями, які пішли воювати, усіма своїми знайомими, які волонтерять. У цьому ти відчуваєш стабільність. І в чоловікові, який буде поруч із мною, я також хочу відчувати цю стабільність. Навіть у найскладніший час я маю знати, що він не покине свій будинок, що він захищатиме тебе, свою країну та людей, яких насправді любить», — каже Анна.

Анна Неплях розповіла про розставання з хлопцем

 Дівчина не виключає, що її новим коханим може стати український військовий.

«Коли я дивлюся на наших хлопців із ЗСУ, я думаю, що хочу дивитися на них постійно. Вони настільки красиві, мужні, веселі, з гарним почуттям гумору, енергійні. Я не можу описати. Напевно зараз хлопці з ЗСУ – ідеальні чоловіки», — каже вона.

Источник: newsyou.info