Тарас Тополя покепкував з Макса Барських, який нібито служить в ЗСУ

2

Тарас Тополя покепкував з Макса Барських, який нібито служить в ЗСУ


З початку повномасштабної війни чимала кількість українських зірок відправилась на фронт, аби захищати свою країну. Популярний артист Тарас Тополя пішов воювати одним з перших. Він вже неодноразово розповідав, в яких умовах перебуває на війні.

За словами чоловіка, на фронті він парамедик. Також Тарас Тополя пройшов всю військову підготовку та вміє користуватися зброєю. Нещодавно виконавець покепкував з Макса Барських, який нібито служить в ЗСУ.

Ще раніше артист повідомляв, що відправився воювати. Також Макс Барських публікував фото, на яких зображений у військовій формі та зі зброєю в руках. Однак, попри це Тарас Тополя повідомив, що артиста немає серед бійців жодного відомого йому батальйону.

На думку соліста гурту “Антитіла”, Макс Барських не служить в ЗСУ. Чоловік впевнений, що він лише похизувався світлинами, на яких позує у військовій формі.

Також Тарас Тополя зізнався, що зустрічався з багатьма артистами на фронті. Проте, Макса Барських він не бачив жодного разу. Такими подробицями співак поділився у новому інтерв’ю.

Источник: newsyou.info