Андрій Данилко жорстко відповів на звинувачення Нателли Крапівіної

3

Андрій Данилко жорстко відповів на звинувачення Нателли Крапівіної


Співак Андрій Андрій Данилко нещодавно висловився про ролик Світлани Лободи, де вона в сльозах коментує війну.

Співак Андрій Данилко не повірив у щирість Лободи, про що відверто заявив в одному зі своїх інтерв’ю. На це подруга та колишній продюсер співачки Нателла Крапівіна відповіла йому на своїй сторінці у соцмережі, звинувативши артиста у зловживанні алкоголем.

Хто для мене Нателла Крапівіна?! Якийсь директор Лободи, я її навіть не знаю. Я навіть не хотів ображати Лободу. Я просто прокоментував ролик. Якщо у мене сльози викликають сміх, то, напевно, щось неправильно з тим відео було. А те, що Нателла говорить мені: «Час зав’язувати з алкоголем, досить пиячити», я можу сказати: «Досить, Нателло, нюхати, адже щось відбувається з мізками». Напевно, це їх зачепило, і Нателлі не зрозуміло, чим я допомагаю, адже, коли ми допомагаємо, ми це на телефон не записуємо, те, що у свою чергу, роблять вони. Тому мене її висловлювання не ображають, і взагалі, хто вона мені така, чому я маю слухати Нателлу Крапівіну?!

— поділився співак з ведучим проекту «Говорить Україна. Хроніки незламності» Олексієм Сухановим.

Артист переконаний, що перемога обов’язково буде на боці України.

У мене добре відчуття. Рядок, який у мене народився: «У цьому році небо на нашому боці», він влучний. І я вірю, що цього року все для України вирішиться добре. Адже ми праві, з нами Бог, тут без варіантів

— розповів співак.

Источник: newsyou.info