Слава Камінська засудила колег, які виступають перед військовими

0

Слава Камінська засудила колег, які виступають перед військовими


Українська співачка Слава Камінська висловилася з приводу того, що українські артисти, як Святослав Вакарчук, Юрій Горбунов та Ірина Федишин, виступають перед українськими військовими. Ексучасниця гурту “НеАнгели” вважає, що цього робити не потрібно.

Виконавиця, яка після початку повномасштабного наступу Росії на Україну виїхала за кордон і зараз перебуває в Нідерландах, упевнена, що концерти розслаблюють наших військових. Також Слава Камінська зізналася, що їй зараз не пишеться нових пісень.

В інтерв’ю “Зірковий шлях” артистка, яка раніше скаржилася на умови перебування в Нідерландах, зазначила:

“Мені нічогось не пишеться. Дивлюся, багато артистів записують якісь там патріотичні пісні. Мені здається, що все це бенкет під час чуми. Тому що… я не знаю, ось їздити підтримувати наших солдатів. Не треба їх підтримувати, солдати, як мені здається, повинні бути в зосередженому стані. Щоб ось це все не розслабляло, ці пісні-танці. Тому що від цього залежить і їхнє життя, і життя багатьох людей”.

Читайте також: Камінська поділилася знімком з евакуації

Останнім часом багато артистів випустили патріотичні пісні. Наприклад, Позитив присвятив свій перший сольний трек російським окупантам під назвою “Боже, яке кончене”. Олександр Пономарьов спільно з українськими артистами написали мотиваційну пісню “Україна переможе”. Вже не одну роботу представив Дмитро Монатик, а також гурт The Hardkiss.

Источник: showdream.org