Донька Сніжани Єгорової з родиною переїхала до США

2

Донька Сніжани Єгорової з родиною переїхала до США


Телеведуча 1+1 та донька Сніжани Єгорової – Стася Ровінська – переїхала з чоловіком та трьома дітьми виїхала за кордон.

Родина виїхала до Нью-Йорка. Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Стася поділилася, що декілька років її сім’я там будуватиме життя від самого початку, залишивши в у Києві своїх близьких, друзів, будинок, автівки, улюблені роботи та комфортне життя. Ровінська зазначила, що у мирний час вони б ніколи не наважились цього зробити.

«Тож шукаю роботу, контакти, нові знайомства. І звісно ж будемо продовжувати допомагати наближати нашу перемогу і сподіваюсь прославляти Україну», – поділилася вона.

Ровінська наголосила що це не імміграція, а тимчасовий переїзд задля дітей.

const aries = window.aries.v1;

aries.commands.push(() => {
const zoneId = ‘7645’;
const anchor = document.getElementById(‘_vidverto-572e451059ddbe1c4d74e8dd166d0a44’);

anchor.removeAttribute(‘id’);

aries.mount(zoneId, anchor, {
width: 720,
height: 405,
});
});
})();

«Мій чоловік, як багатодітний батько, має право виїжджати за кордон. Ми продовжуємо займатись допомогою нашим воїнам і плануємо налагодити відправлення вже з Нью-Йорка, мій чоловік займається цим кожного дня. Для тих, хто пише, що це найпростіше… Нам було б набагато легше повернутись до Києва, де у нас власний будинок, робота, гроші і налагоджене усе. Ми приїхали до Америки без нічого, ані збережень, ані плану, лише ми. Діти підуть до школи і це мене тішить. Ми у чужій країні, ніхто нас тут не чекає. Ми намагаємось просто зробити дитинство наших дітей трохи спокійнішим. Ми не маємо коштів тримати наше життя на паузі у Європі. Дякую за підтримку, вона зараз дуже цінна», – поділилася Стася.

У коментарях колеги-телеведучі підтримали Ровінську:

    «Все обов’язково вдасться! Ви круті!» – написала Наталія Островська. «Оу, оце таке несподіване рішення! Тримаю кулаки! Все обов’язково вийде!» – поділилася Соломія Вітвіцька. «Стася, сил вам!» – побажала Марічка Падалко.

Источник: newsyou.info