Melovin назвав Федишин “гомофобкою” і згадав її гріхи

1

Melovin назвав Федишин “гомофобкою” і згадав її гріхи


Український виконавець Melovin висловився щодо співачки Ірина Федишин, яка раніше назвала представників ЛГБТ-спільноти грішниками.

В інтерв’ю програмі Слава+ артист назвав Федишин “гомофобкою” та зазначив, що вона лише прикривається релігією, хоча сама має чимало гріхів.

– Чому ти вважаєш, що ти взагалі маєш право казати, що інші не мають любові і що вони грішники? Якщо вникати у всю суть Федишин, то нарити гріхів можна дуже багато. І за неоплачені аренди залів після концертів і виступи нашої львів’яночки Федишин за опозиційну партію у 2018 році і ще дуже багато різного. Але я не хочу впадати до рівня Ірини Федишин і розказувати комусь про його гріхи, – сказав він.

За словами Melovin, думка Федишин нікому не потрібна, тому їй краще фільтрувати свої висловлювання. Артист додав, що зараз ми прямуємо до Європи, тому маємо поважати цінності, які там також є.

– Ти публічна особа, тому ти повинна знати, як твої слова і дії будуть потім запроваджуватись в голову свідомих чи навіть не свідомих українців. Як на ці слова реагуватимуть інші люди, твої прихильники, які також можуть бути членами ЛГБТ-спільноти. Це треба розуміти. Ти кажеш про те, що не хочеш нікого ображати, що ти за любов, чистоту, антигріховність і все таке інше. Ну дура дурою, – сказав виконавець.

Источник: newsyou.info