Тарас Тополя розповів, як зустрів своє 35-річчя на фронті

3

Тарас Тополя розповів, як зустрів своє 35-річчя на фронті


21 червня свій день народження відсвяткував популярний артист Тарас Тополя. Чоловіку виповнилося тридцять п’ять років. Наразі виконавець перебуває на фронті. Він мужньо боронить країну від російських окупантів. Однак, чоловік не забуває про своїх фоловерів.

Тарас Тополя старається активно виходити з ними на зв’язок. Нещодавно він опублікував новий допис на сторінці в Instagram. Соліст гурту “Антитіла” розповів, як зустрів своє 35-річчя.

За словами Тараса Тополі, цей день народження він запам’ятає надовго. Артист вперше зустрічає його не в колі сім’ї. Через війну Тарас Тополя змушений був розлучитися зі своїми рідними. Однак, він впевнений, що перемога зовсім близько.

У дописі чоловік заявив, що святкує не лише день народження. За словами Тараса Тополі, саме 21 червня гурту “Антитіла” виповнюється чотирнадцять років. Фоловери відразу засипали артиста щирими привітаннями. Вони побажали чоловіку міцного здоров’я та якнайшвидшого повернення додому.

Тарас Тополя подякував юзерам за теплі слова та побажання. А ще артист повідомив, що віддасть особисті сувеніри тим, хто задонатить на підтримку ЗСУ. Реквізити чоловік прикріпив у дописі.

Источник: newsyou.info