Тарас Тополя оприлюднив відео з передової з кадрами війни

2

Тарас Тополя оприлюднив відео з передової з кадрами війни


Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який служить у ЗСУ на передовій та працює парамедиком, показав відео з передової.

На сторінці в Instagram Тарас Тополя розмістив емоційне відео, зняте на передовій. Відео було зняте під час бойових дій.

“В українських ЗМІ заговорили про Дементіївку. Саме це село на Бєлгородській трасі – точка, яку будь-якою ціною намагаються зайняти окупанти, щоб розвинути наступ на Харків. З моменту прибуття у Харків у квітні 130-й батальйон ТРО Києва одразу приступив до виконання бойових завдань на півночі Харківської області. Наші розвідники, протитанкісти, аеророзвідка перейшли під командування Героя України з позивним “Адам”, – розповів Тополя.

На кадрах видно, як наші бійці воюють з російськими окупантами, присутні кадри з перестрілки. Окрім того, у ролику показано, як Тополя виконує свою роботу і рятує життя українським військовим.

Увага! Відео 18+! Містить чутливі кадри

Як вони з побратимами з передової виносять на ношах поранених бійців, як обробляють рани та перемотують їх бинтами:

“У травні підрозділи 130-го батальйону зайшли на напрямок Циркуни, а також у Дементіївку, Прудянку, зайняли лісопосадки навколо цих селищ. Наступних півтора місяця наш батальйон утримував крайні, нульові рубежі цих населених пунктів, відбиваючи майже щоденні наземні атаки ворога, здійснюючи розвідку, корегування артилерії суміжних підрозділів ЗСУ та НГУ, танків, прикриття ротацій, водночас перебуваючи під постійним артилерійським, мінометним, танковим вогнем. Під словом “постійним” треба розуміти від сотні до тисячі прильотів ворожих артилерійських і реактивних-касетних снарядів щодоби. Не рахуючи авіанальотів і неодноразового використання фосфорних бомб”, – зазначив Тарас.

Він поділився, що за весь період оборони Дементіївки 130-м батальйоном, у якому Тополя служить, було відбито десятки атак, знищено сотні кадрових російських військових 144-ї мотострілкової дивізії та 80-ї мотострілкової арктичної бригади ВМФ.

Источник: newsyou.info