Актриса Ірина Хоменко: "Іноді доля сама допомагає тобі в твоїх таємних бажаннях" (ЕКСКЛЮЗИВ)

78

Ірина Хоменко розповіла ХОЧУ про те, як провела літо та що має в планах на осінь, яка дуже близько.


4,7
5
1

  • Ірино, літо цього року виправдало всі сподівання на нього?

Вже багато років я не вимагаю дуже багато від чогось чи когось, винятком стаю лише я! Ставлю собі цілі, розставляю їх за пріоритетом і потихеньку йду до них.

  • Назвіть найцікавіші моменти цього літа?

Я дуже люблю читати та, на жаль, не завжди на це є час. Нещодавно я прочитала цікаву фразу: “Життя – це не вчора та завтра, а сьогодні в кожній миті, в кожному подиху”. Цього року моментів було дуже багато, і кожен із них для мене дуже важливий.

  • Що треба зробити для того, щоб літо було на 100% вдалим?

Проводити на свіжому повітрі якомога більше часу. Частіше гуляти в парках, скверах та лісах. Останнім часом я стала ще більше цінувати те, що маю, починаючи з елементарних речей. Коли йду на зустріч чи в магазин – зупиняюсь, аби озирнутися на оточуючу красу та дослухатись до звуків. Спробуйте і ви, обіцяю, вам сподобається.

Хоменко Ира

  • Найкращий літній відпочинок для вас – це…

Час проведений з сім’єю та друзями за прогулянкою в парку чи на пікніку, або подорожуючи.

  • Ваш улюблений літній місяць – це… 

Кожен літній місяць по-своєму прекрасний. Червень люблю за найдовші дні та найкоротші вечори, а також за черешню та полуницю. Липень – за мій день народження, різноманіття фруктів та овочів. Серпень – за те, що два літні місяці пройшли, а все ж ще залишився один, який дарує вже досить прохолодні вечори та вдень все ще так гаряче.

Іноді доля сама допомагає тобі в твоїх таємних бажаннях. 

  • Які літні спогади з дитинства для вас найцінніші та які з них ви хотіли б пережити ще раз, але вже зі своєю дитиною?

Напевно, одним з найяскравіших спогадів дитинства був виїзд з наметами на річку “Десна”, де ми прожили чотири дні. Для мене маленької це було щось неймовірно цікаве. Варити їсти в казані, смажити хліб, ловити рибу, хотіти збирати хмиз та ночувати в наметі в спальному мішку – емоції не передати словами. В наступному році планую поїхати всією сім’єю в подібну подорож. Сподіваюсь, що мого сина ця подорож не залишить байдужим і для нього, як і для мене, це будуть яскраві спогади дитинства.

  • Маєте плани на наступне літо – якби хотіли його провести?

Наступного літа планую ще більше часу приділяти сім’ї та ще більше подорожувати.

Хоменко Ира

  • Як готуєтесь до осіннього сезону?

Найголовніше – це отримати велетенську порцію вітаміну Д, а отже, багато проводити часу під сонцем, та запастись фруктами та овочами на зиму. Влітку я відмовляюсь від м’яса та риби і їм виключно свіжі овочі та фрукти, щоб максимально наситити свій організм вітамінами та мінералами.

  • Як не переживати, що літо закінчується, а попереду стільки холодних місяців?

Кожна пора року особлива. Попереду осінні місяці, тож це прогулянки в лісі та пошуки грибів, жовто-багряне листя, гарячий чай та перегляд фото з літніми спогадами.

  • Подія, яка зробила це літо особливим – це…

Мій день народження! Я вже багато років його не святкувала, та цього року все вийшло дуже спонтанно. Саме на моє день народження мені подзвонили замовники і вибачились, що корпоратив переноситься на тиждень пізніше, і я вирішила, що це знак. Це був досить камерний захід, де зібралися рідні та близькі мені люди. Тож іноді доля сама допомагає тобі в твоїх таємних бажаннях.

Також вам буде цікаво: Дмитро Комаров розповів про фільм “Світ навиворіт. Рекордний політ” (Ексклюзив).

Let’s block ads! (Why?)