Оля Цибульська похвалилася стильною появою у сукні-вишиванці в центрі Львова

17

Як повідомляє Politeka.net, 23 серпня українці відзначають День Державного прапора України. Синьо-жовті кольори асоціюються зі свободою та незламністю у всьому світі.


Цього важливого дня українська співачка Оля Цибульська написала посаду в Інстаграм, в якій зізналася у своїй любові до України.

Оля Цибульська похвалилася стильною появою у сукні-вишиванці в центрі Львова

“А скільки років ти живеш під нашим прапором? Минає день, а я люблю тебе ще більше, ніж учора, Україно. З Днем Державного прапора, найкраща країна у світі!”, – написала співачка.

До своїх слів вітання вона опублікувала відео зі зйомок до кліпу на пісню “Ми з України”, яку вона заспівала разом із іншими українськими зірками. На відео Оля Цибульська йде біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. У руках співачка тримає прапор України. В якийсь момент вона в нього закуталась.

На опублікованих кадрах також можна розглянути яскравий образ Олі Цибульської. Співачка обрала розкішну сукню-вишиванку білого кольору з рукавами-ліхтариками. Сукня декорована орнаментом чорного відтінку. У ньому вона – справжня україночка.

Источник: newsyou.info