Христина Горняк показала, як ніжиться під душем

2

Христина Горняк показала, як ніжиться під душем


Дружина Остапчука не посоромилася показати, як доглядає за своїм тілом у ванній, в напівоголеному вигляді.

Молода дружина відомого телеведучого українських шоу “Співають всі!” і “Маска” на телеканалі “Україна” Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк повідомила, що вчора відпочивала від соціальних мереж, а ще всю ніч звучали сигнали повітряної тривоги, тому щоб відволіктися вона вирішила показати шанувальникам, як доглядає за собою в домашніх умовах.

Христина Горняк показала, як ніжиться під душем

Дівчина зняла коротенькі відеоролики і показала, з яких дівочих ритуалів починається її новий день. Дружина Остапчука вирішила трохи оголитися і провести шанувальників з собою у ванну, щоб наочно показати, як вона наносить скраб свого улюбленого косметичного бренду на стрункі ніжки, а після спокусливо маже ключиці кремом, прикриваючись махровим білим халатом.

Читайте також: Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів

У підписі до кадрів Горняк заявила, що “тіло приймає на себе всі наші стреси, тому догляд за ним супер важливий в такий час”, а також що “догляд за собою – це час, коли голова відпочиває, і тіло стає розслабленим і вдячним”.

Источник: showdream.org