Андрій Хливнюк з “Бумбоксу” показав запальні танці в теробороні

2

Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" показав запальні танці в теробороні


Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк з перших днів війни вступив до лав територіальної оборони. Тепер він разом з побратимами захищає Україну від ворогів. Щоб підняти бойовий дух, музикант виконав запальний танець.

Навіть у час війни Хливнюк не втрачає позитиву. Вже третій місяць Україна веде запеклу боротьбу з російськими окупантами, тому наші захисники намагаються постійно підбадьорювати один одного.

Під час чергування соліст “Бумбоксу” виконав запальний танець під хіт Midnight Dancer гурту Arabesque. Хливнюк постав перед камерою у камуфляжних штанах, блакитній футболці та кепці. Андрій підійняв бойовий дух собі, побратимам та прихильникам, які побачили відео в інстаграмі гурту.

“Нотки позитиву від Андрія Хливнюка”, – написали під дописом.

[media=https://www.instagram.com/p/CdxxkaCIX-z/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f5cc1c99-049a-406e-905c-43d4c31aee26]
Шанувальники Андрія нетерпляче чекають зустрічі з ним на концертах, а поки захоплюються його танцями у коментарях.

“Наш Андрій Хливнюк прекрасний у будь-якому настрої!”
“Обожнюю за вокал, за гумор, за силу духу!”
“Дуже милий!”
“Найкращий!”
“Шалені танці!”
“Дякую за радість! Посміялася від душі!”

Читайте також: Андрій Хливнюк був поранений під час мінометного обстрілу

Нагадаємо, 26 березня під час виконання бойового завдання на Київщині Андрій Хливнюк потрапив під мінометний обстріл окупантів. Музикант отримав поранення обличчя – осколок влучив йому у праву щоку, під око. На місці обстрілу Хливнюку надали першу медичну допомогу – заклеїли рану пластиром, а потім відправили до лікарні. Вже через декілька днів Андрій повернувся на службу та зі зброєю в руках пішов виганяти росіян з наших земель.

Источник: showdream.org