Серга в пісні “Аналоговнет” заспівав про Баскова, який підтримав війну (ВІДЕО)

16

Серга в пісні "Аналоговнет" заспівав про Баскова, який підтримав війну (ВІДЕО)


Серга заявив, що російським окупантам немає аналогів навіть у цирку.

Український ведучий, поет і музикант Микола Серга, який служить у ЗСУ, 26 березня після спілкування із журналістами в Центрі інформаційної оборони Одеси презентував свою нову пісню “Аналоговнет”, написану під час війни з російськими окупантами. У ній він, зокрема, висміяв російського пропагандиста Миколу Баскова. Запис виступу Сергія опубліковано на YouTube-каналі “Думская, 1”.

Серга спершу співає пісню від імені Вані з Рязані, який торгував солями, а потім вирушив в Україну стріляти в дітей та жінок, а в новому куплеті артист висміяв Баскова, який підтримав напад РФ на Україну. 7 березня суд в Україні дозволив затримати Баскова за підтримку війни.

“Я российский артист, меня зовут Басков, люблю микрофон и сзади без смазки. Как только приходит сверху указ мне, мечусь пропагандой, как красной икрой, был гей, а теперь п…дарас боевой. Таких, как я, в России полно. Мы шлем “Градов” удары, чтоб защитить свои гонорары”, – ідеться у пісні.

Також там є рядки про армію російських окупантів, якій немає аналогів навіть у цирку.

“Армии нашей аналогов нет, нам смерти солдат нужны ради смет. Чем больше запущено разных ракет, тем проще закрыть без разрыва бюджет. Нам аналогов нет, особенно в цирке. Ну разве что цирк Cirque du Soleil, но только в отличие от нас du Soleil не получал в Украине таких п…здюлей”, – підсумував Серга.

Источник: showdream.org