Арсен Мірзоян пояснив, чому займається волонтерством, а не пішов воювати

3

Арсен Мірзоян пояснив, чому займається волонтерством, а не пішов воювати


З початку війни багато українських зірок вступило до лав ЗСУ. Деякі з них активно займаються волонтерством або благодійністю. Одним з таких артистів є Арсен Мірзоян. Чоловік постійно волонтерить та звітує про свої дії.

Не так давно він пояснив, чому не пішов воювати, а вирішив зайнятися волонтерством. В новому інтерв’ю Арсен Мірзоян повідомив, що в нього зовсім немає військової підготовки.

За словами артиста, саме через це він взявся допомагати армії. Протягом п’яти місяців війни чоловіку вдалося пригнати більш як 500 автівок для ЗСУ. В перші дні війни Арсен Мірзоян теж захищав Київ, тримаючи зброю в руках. Однак, згодом він зайнявся волонтерством.

Також артист повідомив, що зовсім не боїться воювати. Чоловік відразу піде захищати рідне Запоріжжя, якщо там з’являться російські окупанти.

Наразі артист налаштований позитивно. Він щиро вірить у перемогу України та намагається робити для цього все можливе. Юзери підтримали Арсена Мірзояна, повідомивши, що чоловік займається правильною справою.

Источник: newsyou.info